25 October 2008

MAKAN2

Hari ni bangun pukul 12….what a lazy day….tngu bus ke kolej x dek sampai kolej rupenye public holiday….adoi…..sib baik lepas tu Cik Melah menawarkan penumpangan kete Latvina yg dipinjam dri sape tah…….like do I care….muahahahahaha janji M dpt balik kan……balik umah tdo jup….tebngun masa Ms Wiah msg katenye akan menjemput M untuk jenjalan pusing kota……he he he he seperti yang di janjikan…die memang on time…he he he….kami pon vrommmmmmm……eh silap…die yg bwk keta M cume co driver je….muahahahahaha…….Destinasi pertama…..Berjaya Megamall….erm….ramai nye org…..kami jalan2 di sekitar mega…and hari ni…..kami telah meng eksplore Pasaraya Cold Storage….muahahahahaahha M ni jakun skit……..how shock we are dengan barang2 yg best2 gle yg ade dlm tu….the buah2 yg amat rare kat tmpt lain…packaging2 yg chomel…..wahhhhhh……….semestinye ini adalah tempat yg akan kami slalu kunjungi lepas ni…..kalau ade Cik munggah yg bakal bergelar Puan Munggah mesti die pon suke gle….sbb bnyk gle bende2 yg chomel2 kat dlm ni…(Jakun Gile beb aku ni…muahaahahha)…….tp x leh nak bli sbb atas saranan Puan Wiah….jimat2….jgn membazir…muahahahaha…..sbnrnye kami dua tengah kering…muahahahaha…..tp sayangnye x leh nak amek gmbr nak menunjukkan betapa chomel2 nye brng2 kat dlm tu….ni yg jd jakun ni sbb rasanye kat cold storage KLCC x dek plak brng2 mcm ni…rasa2 la…muaahahahahaha……then setelah puas menjakun kan diri…kami g makkan di Just Relax Café…..dekat je…..Puan Wiah mengoder air Kickkapo(mati la ejaan salah) and grill chicken chop and aku mengoder 7up dan jugak Giant Grill Chickenchop….muahahahaha Giant lagi……………..seswai la ngan saiz bdn ek….he he he he….1st time makan ni tertarik sbb name giant die….x la giant mane pon…..ala2 anak giant jewh….muahahahaa……presentation poor …..he he he he rasa ayam ok but the combination of sweet sour sauce die….x dpt memenuhi selera M yang MAKANHOLLIC ni…….muahaha…..cube lagi……

(tada ni la die)

lepas makan2 nompat2 kami pon beredar ke TC(Teluk Chempedak) untuk menghirup angin malam yg segar…..segar ke?.............dan terjadik la beberapa sesi foto shoot amatur ni ha…..muahaahahaha……..

(Satu je ropenye...muahahaah)

dah abis kembung sedut angin malam…..kami pon pulang………sblm menutup sesi MAKANHOLLIC hari ni……M ingin mengucapkan ribuan terimakasih kepada Cik Melah (Transport pulang dari Collage) Puan Zarl Dan En Faizul (Maggie skek….Kueh raya skek and roti 2 keping) and Puan Wiah kerana membawa saya ke sana kemari dan juga hadiah tu…..thnks a lot…..and last but not least…..Puan Yat sorry na…M x dpt nak dtg wedding hang…..Selamat Pengantin Baru ya…..

(Kad Kawen Puan Yat)

(Hadiah Yg Comei Dari Puan Wiah)


2 comments:

-FAZREE- said...

hurm...maner tak kurus kau kannnnn...
makan jer kejer...
jeles la ngn ko m.
mcmne ha nak mkn byk2 tapi "maintain" kurussssss

eija said...

dh jadi puan ye..si yat bibir