27 October 2008

Walkaton Di Hujan Hari.......

Assalamualaikum......
erm...arini rekod di cipta M bangun pukul 2 PM....mati la.......makin hari makin lewat bangun...nak jadik ape ni......he he he he...bangun pon sbb my housemate baru pulang dari jakarta katenye....erm....dan di Hp M sudah ada dua msg satu nya dari ehem2 he he he dan lagi satu dari zarl yg bertanyakan perancangan hari ini yg dipostpone semalam...ke Taman Bandar.....katenye nak pgi pkui 4.30 tapi sampainye pukul 6.00 ha...ado.......sampi2 je deorang depan umah M kami pon walkaton la ke destinasi ni.....and as usual sejak winter2 ni...on the way ke sana tu salji mula menampakkan kewujudan nye....(mati la brangan dok obersea...) so dri walkaton dah jadik marathon.....gigih tetap gigih dalam hujan2 tu taman bandar tetap di tujui.....sampai2 je hari dah agak gelap...tp dlm gmbr ni nampak sngt cerah hari nan indah itu kan....he he he he
Zarl ngan Faizul(kat salah satu tangga ke taman bandar)

kami rest kejap di tangga nan usang itu....sambil ngompat2 sambil menghilangkan lelah marathon 2000 meter tdi...he he he.....then kitorang pon turun padang...walaupon org sume dah nak balik sbb ujan...kalau dah hadek2 tetap gegeh kan....he he he he......so weols pon menjamu mata la dengan ape yg ado........ado.......sambil menjamu mata si zarl asyik beristifar.....sambil menjamu lagi mata(motif) he he he he........#ps kat sini ramai jantan kendo.....he he he he....(nan ado sesiape dlm gambo ni....sbb sume da abish balik...ujan)

(ala manje je tmpt ni...x la cantik mane pon tapi jamuan nye agak meriah ye adek2 sekals..)

dalam ujan2 ni perut keriuk2 ( M x bekfest and lunch pon agi) seb baik kat situ ade kafe yg ado sngt......ala2 manje jew...kami pon g la makan2 koeh yg dah sejuk bak bru kluar dri freezer tu....layan........malam pon berlabuh......selepas maghrib walkaton pon di mulain semual....weols...ke tempat makan seterusnye...iaitu gerai Juara...(bg yg feeling kelas maybe die xg kot kdai mcm ni...tp bg M candoooooooooo)

di Indramahkota 2....sbb M teringat2 nasik goreng kampung nye yg specail....sbb ape.... ha.........
(Nasik goreng kampung dpt daging goreng kicap berempah ngan kepok's)

Ha tempat uolas ade ke......he he he he.....x la special mane pon......gimik jew........tp agak mengecewakan M yang rasanye sudah tidak seperts dolu2....eh...awal sem jek....x sampai 5 bulan kot...he he he he...maybe tukang masak die mood x baek kot( M spekuls sajork niew) x sedap2 pon abish la licin...seb baik daun pisang tu x leh di makan....he he he he ...........

(M ngan Zarl gewdiks2)


( Gambar kat pasar Malam #post yg lepas tu..cite pasar malam tu)


(M , Zarl and Faizul)

dan selepas kenyang makan kami pon walkaton semula la ke rumah sewa M yang nun jauh di Hutan simpan sana..........

1 comment:

-FAZREE- said...

nak buat 12 entries katanyerrrrr