12 November 2008

OWH KFC BERJAYA MEGAMALL KUANTAN STAFF

erm....arini iols ke bandar dengan tujuan asal nak withdraw duit sewa rumah, alkisah nye lepas tu iols dan sorang rakan iols trus ke berjaya megamall mau pusing2 katanye dah lame x keluar ke bandar, lepas pusing2 perut pon menjadik lapar nak jadikkan cerita nya kami telah memilih untuk makan di KFC berjaya megamall kuantan kerana lama benar rasanye x makan KFC dah( padahal x lame mane pown...) tengah kami beratur ni nak dijadikan cerita ade lah satu staff KFC ni off duty kot sbb die duduk di luar counter tengah berborak bersama Supervisor die kot( Perlu ke mak tau ape jwtan die) muahahahaha sbb baju die len skit dri staff2 biase nak kate MANAGER iols rasa MANAGER pakai baju biru...ahhhhh lantak la...
iols mcm dah dpt bad feeling dah sbb dri kitorang nak melangkah masuk tdi die and the supervisor dah pandang2 semacam...iols buat2 x tau je la...then time kitorang bratur tu die bleh panggil kwn2 die yg dok di kitchen tu soh tengok kitorang ni yg PONDAN ni (maybe dieorang bru keluar dri hutan kot x pnah tngh pondan) sambil tngk2 sambil gelak2.....ermmm ade ke atitude org yg bekerja dalam customer service line ni like this cube uols jwpkan persoalan iols ni and The Supervisor boleh look and see sahaja tanpa membuat ape2 teguran pada pekerja die yg tengah dok insult customer ni....haiyoooooooooooooooo mcm mane la die leh nek pangkat jdik supervisor ek...then tengah diorang dok gelak2 ketawa tu yg staff di luar counter ni boleh dengan bangga nye mengeluarkan ayat " KALAU ADIK AKU NI DAH LAME DAH AKU PICIT HIDUNG KASIK MATI" OMG.......sampai mcm tu skali die boleh cakap and The Supervisor masih hanya look and see......i dont know la mcm mana org2 mcm ni boleh ujud dlm service industry ni....kalau ye pon x suke cakap la blakang2. kami adalah customer anda, apa jua rupa kami, cara kami, kehidupan kami... tolong ya jgn nak interframe....OMG kalau muke cando x pe uols...muke ala2 jalan tar jek....so tanpa melengahkan masa iols mengajak kwn iols ittuew beredar dan makan di tempat lain.....masa ktorang beredar tu The Supervisor mcm shock jugak la...and i dont know y...like i do care about it......
iols memang x puas hati sngt2, mengeelodak nye lah hati ni kenek hina mcm tu skali...kepada management KFC BERJAYA MEGAMALL KUANTAN PAHANG, tolong la educate ur stuff skit ek....iols pon org kg jugak....x la jakun sngt....ble dah kej dlm servis industry ni....kenek la trima apa jua risiko die...dan ptg tu kami mengenyangkan diri kami di RASA AYAMAS yg terletak di hadapan KFC tersebut....muahahahahaha.....dan ucapan terakhir iols untuk staff ittuew semoga anda berjaya membina kerjaya anda dan semoga anda berjaya dalam hidup...amin..........

2 comments:

shamel said...

eh..mimi si kodomo lion ke..
ahah.
heiy 'iols' tu ape?

artfieda said...

whut the fuck!!!!!

tak mcm sual plakk statement budak tuh...shit. bagos mimi the best way is blah dr situ makan jek tmpat lain.