20 November 2008

OMG......

asslamualaikum

iols menaip kembali....

sbnrnye dah x dek idea at first...dalam winter2 nieh....muahahahahahahaha mati la vrangan doks obersea.....so dengan tv yg da rosak, iols membrowse la ntah berapa ntah blog org yg da iols browse.
nak dijadikan cerita iols ter jumpe la blog si jasmine from the malaysian project runway tu.....ala so cutenye blog die and her self....sngt adore dengan her style....so browse punye browse dpt la satu blog nieh....pasal street style..so iols baca la entry die and tibe2
i bump into this pict....i wass speechless muahahahahaha......teringat back then it was 2007 x ingt dalam bulan berapa mase iols masih bekerja di Kuala Lumpur....ha ha ha ha and i was about to go to Sg Wang and been approach with a chinese guys ( adik2 yg stylo) and a malay girl (stylo gak) die approach iols ing fashion student ke or mags ke(feeling2 sngt stylo neih) mati lah....he he he he...so diorang amek gmbr iols...and left me clueless, lantak la....then tibe2 a year after...iols jumpe balik the past me...muahahahahaahahaha....ape pendapat uols..any comment?

2 comments:

TRANSLUCENTLYHEALL said...

wah,
u masuk blog jezmin ???
melepts,
its a great honor !!!

artfieda said...

phuhh...giler lah..nape daku tatahu brita nih..hehe

aniwai, pic semat beb..kewl!! cuma tmbam kan masa nih..skang dah kurus tuhh..jeles mak tau..hahah