02 December 2008

Pencarian.......bermula....

hi

Assalamualaikum....

Kei kembali menaip nieh...

he he he he kini iols telah kembali ke rumah sewa yg sngt2 tenang dan aman nieh.....setelah one hectic week di kuala lumpur dan di kg n9 ( kat kg ni x hectic pon cume makan tido je)...

lots of thing had happen yg di rancang yg x diracang dan yng x disangka2 semuanye da blaku. unfortunately bnyk bad things happen to me gak last week....

malas nak cakap bnyk sbb that things happen iols bagai telah dirasuk iblis menghabiskan 3suku dri saving iols dengan membeli barang2 dan makan sepuasnye he he he he he....sbb kan perkara tu terjadi la iols skrng da ade glasses bru, office pants bru dan makan portion untuk 2 org untuk one meal.....muahahahahahahahahaha...and sbb that things happen jugak iols telah membatalkan untuk ke KL Fashion week di the gardens.......i hate itttttttttttttt.......................kenape sesetengah org x boleh paham ape yg cube kite luahkan ek...are they to dumb to think........lets forget about it...and sbnrnye dalam depress2 aritu tu...sbnrnye satu hajat lagi x tercapai.

iaitu nak membeli bag baru...erm....salah satu sebabnye adalah

1. nak beli yg ori ke yg x ori?
2. duit dalam saving cukup ke?
4. x ke bnyk da beg kat rumah tu?
5. pattern yg mcm mane nak dibeli?
6. ptut ke iols beli lg bag?

ermm.....so till now kes nak membeli bag ni still pending....
tp yg len pulak yg dibeli nye...sampai je di kuantan iols rehat2 dan diambil oleh Pn Wiah untuk pusing kota....so destinasi pertama kami ialah east coast mall...and mcm biase la...setiap lavel kami pusing...dah namenye pusing kota kan....he he he....dan iols telah pon membeli dua helai (matilah pejodohbilangan x tau) small belt dri MNGoutlets muahahahaha.....(mcm selalunye iols je yg beli brng Pn Wiah akan terus berlenggang).......dalam berjalan2 tu iols ade gak la survey2 mane la tau kot2 ade bag yg berkenan di hati...erm..tapi malangnye dari east coast mall hingga ke megamall semuanya mengecewakan....so balik2 tu iols terus la membrowse internet nak crik2 so ni la antara beg2 yg dpt menarik perhatian iols....bukan nak beli yg serupa sbb x mampu he he he he...yg seakan2 aje...kire ni contoh ar....he he he he hetote bag lesportsac?
check bowling bag Top Shop?Despatch bag top shop?

urghhhhhh...bingung...yg mcm mane ek..yg trendy yet classic....maksudnye 5 year akan dtg masih lagi in.....urgh.......so rasa2nye pencarian ni akan di lakukan di Sg wang...he he he he....so nantikan resultnye.....lame lgi la kowt....he he he...maybe thun depan.....maybe bile2 je........he he he he

3 comments:

shamel said...

emm..aku ske yg tengah!!
oldskool yoo~

artfieda said...

yg ketiga tuh menguji iman aku wooiitt...hahaha

mimi momo kodomo lion said...

artfieda: tu la.....tp die ade jual kat topshop london jew....