04 December 2008

Friends,Best Friends,Buddies bla bla bla...Pernah x korang fikir

Friends - Partners in friendship, an interpersonal relationship between humans

Best Friends - Best Friend, someone (singular or plural) with whom one shares the strongest possible kind of friendship(s) occasionally in a flitty context

Buddy - A friend or a partner for a particular activity.

Buddies - Friendship, a term used to denote co-operative and supportive behavior between two or more humans

(Credit To Wikipedia for the info)

Assalamualaikum....

Kei menaip kembali..

he he he tibe2 terbangun pagi2 buta ni da x leh nak tido balik da....mase dlm toilet tadi....tibe2 terfikir pasal friendship ni...there is bnyk type of friendshipkan

yang kat atas ni adalah antara a few of the friendship type la...nak over2 ko g crik dlm wikipedia...he he he he

Dalam hidup kite ada bnyk kwn and pernah x anda terfikir (ade ke org yg nak baca blog aku nie? he he he he) berapa bnyk sbnrnye Best Friends kite and Kwn2 Biase kite

and bile anda dah start mengira2 siapakah best friends anda tu, pernah x anda terfikir is it like betul2 ke die best friends aku? or kat blakang die dok sibuk kutuk aku mcm2, aku je yg anggap die best friends padahal die nan ado?.....

erm......and pernah gak aku terfikir ape bezanya Closed friends dengan best friends nieh ek selain dri ejaan die yg memang berbeza tuh he he he he

For me kalau da tahap best friends tu kite can share tought and secret without perasaan ragu2 and for the closed friends plak there is a certain limit for the untold dark site story he he he he he...........

Frankly speaks sejak dri kecik i never had a best friends sbb slalunye when i started to feel secure dengan someone tu, one day he/she will reavel siape diorang sbnrnye and from that time la perasaan unsecure tuh datang mcm tsunami dummmm ko da di black list dlm idup aku he he he he he.........

and from the past experiance aku sngt susah nak percaya kat org till la da masuk kolej (1st kolej)(till now perasaan unsecure tuh masih ada ya tuan2 dan puan2) aku started to make out a few of new closed friends.....lets keep it secret la siape mereka yek he he he he kang ade plak yg terasa sbb ade gak friends yg friend mase aku ni diperlukan or die kesunyian jeh...jgn marah ek pada yg terasa tuh.....

but walaupun closed theres some limit there sbb walaupon gender yg agak berlainan aku rasa a bit secure bile dengan diorang....and till now kami still manage to see and lepakking together and ade yg jauh2 tu akan kami cube adakan reunion once a year( i love u so much guys....tibe2 je mata ni mcm basah2 he he he he he)

tapi walaupon closed friends i still like feel something is missing here and there sbb as i said b4 theres some secret from the dark and mystery lane yg we cant share....sometimes aku sngt2 jelous bile tengok org2 yg punya best friends tu...sngt2 ye....lots of things that they can share together, do togeteher, share sad and happy time jelousnye lah aku nieh......or maybe aku yg feeling2 unsecure sngt? he he he he he.....ntah la tepuk dada tanya selera( Motif sngt kan) hehe he he he

until next post....dada....(mcm la ade org nak baca blog aku nie eh?)

ade ke sesape nak jdik best friends aku ek...borang bnyk g tu...da berabuk2 da...he he he he he


3 comments:

Mr.bha said...

i feel u..Kie./..

HoneyWiah said...

alamak....terasa lah K..huhuhu...am I...oh my god dont ever think...=(

It's a greatest thing to have u as my whatever friend..coz u're always there to hear my problemo

As me...if u need someone to talk too
u can count on me yahhhh...dada

=D...smile is the best medicine ever

mimi momo kodomo lion said...

honeywiah: its not u my dear.....