28 December 2008

Erlowww...im back......

Assalamualaikum...

Ku kembali menaip nieh.....

Dah berabuk da blog ku ni...he he he he....

Pabila cuti semester menjelma kemalasan turut datang dalam diri ni...he he he he

Ini adalah ringkasan cuti semester saya...

Start cuti x balik Kg pon lepakking lagi di Kuantan ni.....

7-12-2008
- Saya pulang ke kampung dalam keadaan hujan yg x berhenti2 dari malam
- Dalam bus tu boleh plak terfikir alangkah lazatnye dapat makan lemang dengan rendang ek...almaklum la balik raya kate kan...then fikir2 lagi...besh nye jugak kalau dpt makan pulut kuning dengan sambal ek.....(Matila kuat makan) he he he he....
-Alhamdulillah rezeki malam raya...sampai je kg Lemang nye dengan pulut kuning nye dengan sambal petai nye dengan rendang nye....heaven sngt2...he he he he...and setelah lbh kot seploh tahun x menyentuh petai haritu disebabkan lazat sngt sambal petai tu...abis satu piring(Sambal okkay...bukan semuanya petai...sikit2 sajork petainye)...muahahaahahah(Burok Makan)
- So kalau da cuti Sem nieh dan duduk pulak kg, maka aktivitinye adalah, bangun tengah hari,makan,tengok tv, jalan2 sekitar rumah, tengok tv, makan, tido.....itu je la setiap hari...ini dinamakan aktiviti menternak badan....so aktiviti nieh berlansung sehingga

10-12-2008.

-Menjenguk ke Kuala Lumpur.
-Sampai2 jek My Gf ajak kuar jenjalan...so kitorang pon g la Pavillion, sbb die kate die nak banje makan(Kami Makanhollic he he he he). 1st kitorang g kat the loaf.....katenye nak banje cup cake....erm...yummy okkay cheese cupcake die...ade pelbagai perisa and one of my fav is the durian and black berry sngt2 yummy it melts on your mouth...yum yum....now dengan rasminye saya mendeclair yg saya telah addict dengan ittuew cupcakes....he he he he....
-Lepas bli cupcake tu kitorang trun g mamam nasik ayam kat Food Republic kat tinggkat bwh PV tu....and for the side dish kitorang makan oyster pancake....yum2 sngt sedap dan bnyk oyster nye x mcm yg kat uptown d'sara tuh...kedekut....he he he he
-Esoknye kami g jalan2 kat KLCC plak....lepas die balik keje la ofcourse....he he he he....i dont know y...KLCC mcm makin membosankan...and for the 1st time la menggunakan toilet kontrobesi yg dikatekan mahal tu......he he he he...okkay la pribesi.....x ramai org.....wangi plak tu....he he he he...dan malamnye mcm biase la dok melepak di rumah my eldest brother di Pandan Mewah....urgh...sngt bosan okkay....and tergerak la hati ni...nak menelepon Mc D delivery tu......ya ampun.....lembap sngt okkay.....memang la nak makan credit je keje nye kan......seb bek makanan sampai cepat...he he he he......
-so duduk rumah my bro makan tido tengok tv bla bla bla.....

12-12-2008.

-Setelah lama bersara dalam bidang tari menari nieh.....pada tarikh keramat nie kaki ini telah di jejakkan semula ke LQ....he he he he...okkay la......lagu2 die pon not bad...teringt zaman mude2 dulu...muahahahahaha....zaman ligat2 dulu....teringat la yg ramai2 sanggup jalan kaki ni sbb nak g berdansa punya pasai.....he he he he.....

21-12-2008

-Balik kg semula....so aktiviti nye sama je la mcm dulu2 tu ek...sbb mcm malas nak mengulang ayat....he he he he he.....

28-12-200

-Balik ke Kuantan untuk bersedia mendaftar semester 3 pada 30hb nie....x sbr nye nak mula semester baru....

#nantikan update WHAT I BOUGHT DURING MY SEMESTER BREAK.....he he he he he

1 comment:

TRANSLUCENTLYHEALL said...

haha,
x sabaq cek nk tgk barg2 hang beli,