14 May 2009

Street Style

hi.....
now da de di kuala lumpur....melepak di rumah en lotpi...smbil cuba mencrik keje part time...
mcm x dpt jew....ngehehehe....
sambil bosan x dek pe bende nak buat tu...ive been browsing some of the million2 street style site or blog...just wanna share it with my personal reader....kalau ade la...ngehehehehehe....ni some of the pic yg telah di culik dri site mereka....jgn saman na.......ngehehehe....yg pada aku menarik minta aku la...kalau ang sma x suka...aku pdulik apa....ngehehehehehe.....yang ni dri styleandthecity.com.....site dri France......

gambar nieh...aku copet dri blog sofeastreetstyle.com.....x sure either die nie german or russian....besh site die...

from observation ni kite leh create semula style tu untuk sesuaikan dengan badn kite and yg penting cuaca negara kite....so x lah nanti jdik fashion victim....ngehehehe...tp yg ptning sbb ipod shuffle die sama ngan ipod aku...ngehehehehe...
so...akan ade lagi gambr2 hasil copetan nanti...ngehehehehe.....
(sementara cuti sem...x dek mende nak buat)